Thuis ProductenPlastic Was Recyclingsmachine

Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel

Certificaat
Van goede kwaliteit Plastic Was Recyclingsmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Plastic Was Recyclingsmachine voor verkoop
Wij kochten de lijn van de HUISDIERENwas, PE de lijn van de filmwas van Schaduw reeds vier jaren geleden, maar wij gebruiken het nog zeer goed, dank voor de dienst van de Schaduw vriendelijk, zullen wij van onze zaken besteden en zullen een andere nieuwe lijn van STPLAS kopen.

—— Sophia Bachtsevani

Hallo, is mijn naam Alexander van Rusland, en wij zijn zeer blij om een glacekans te hebben om ontvezelmachine van STPLAS te kopen, en zij hebben goede kwaliteiten, en de goede dienst, is zij zeer vriendschappelijk mevrouw. De hoop kan meer machine van u kopen in de toekomst.

—— Alexander

Ik ben online Chatten Nu

Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel

China Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel leverancier
Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel leverancier Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel leverancier Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel leverancier Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel leverancier

Grote Afbeelding :  Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: STPLAS
Certificering: CE
Modelnummer: STPLAS 03

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Contact Us
Verpakking Details: het kostuum van de filmverpakking voor het verschepen
Levertijd: 30-80days
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 10 lijnen/jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Het HUISDIER schilfert recyclingsmachine af maalmachineblad: D2 merk
certificaat: CE Capaciteit: 500-3000kg/h
Hummity: minder dan 1% Materiaal: met het gebruik SS304 van het waterdeel

 

Hete afval gebruikte de fles van het schroothuisdier recyclingsmachine

voor Polyesterstapelvezel

 

De toepassing van definitief HUISDIER schilfert af:

 

Ongeveer 60-70% van de HUISDIER gerecycleerde materialen wordt gebruikt aan chemische vezel en de vezelindustrie.

Ongeveer 15-20% van de HUISDIERENvlokken wordt gebruikt om verpakkingsmaterialen te maken.

Rest 10-25% HUISDIERENvlokken kan op het gebied van korreling, niet-geweven stoffen, enz. worden gebruikt

 

Instructie van de lijn van het HUISDIERENflessenspoelen:

 

1000kg/h de Lijn van het HUISDIERENFlessenspoelen is de meest ideale output en gehouden van door klanten, maar wij kunnen ook 500kg/h, 1500kg/h, 2000kg/h, 3000kg/h. leveren.

 

Onze HUISDIERENfles recyclingsmachine wordt onderzocht, ontwerp en door Stplas Machinery bedrijf, integratie van de technologie van Europa vervaardigd. Met de voordelen van hoog rendement, werkt de hoge output, goed prestaties, sparen, werkend stabiele enz. Ons systeem wordt gebruikt voor het verpletteren, het wassen het drogen en het HUISDIERENfles van het recyclingsafval die stap voor stap met deze faciliteit kunnen worden behandeld. Tegelijkertijd, wordt het gebruikt aan afzonderlijke HUISDIERENflessen aan vlokken verwijdert PP/PE-het etiket van pvc, GLB, olie, huisvuil, beschermt het milieu, vermijdt witte verontreiniging. En maak definitief het afval en de vuile huisdierenfles wordend gebeëindigd nieuw - de vlokken van het productenhuisdier. Het is samengesteld uit separator, maalmachine, koud wassysteem, het ontwateren, het drogen, verpakkingssysteem, enz.

 

Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel

 

Voordelen van HUISDIERENfles recyclingsmachine:

 

1. De eindproducten hebben goede kwaliteit. Wanneer de fles van het proceshuisdier, eindproductenvochtigheid onder 1%, impurities100ppm, pvc-etiketinhoud 100ppm.

2. De delen die materieel gebruikssus304 roestvrij staal contacteren, dikte meer dan 3mm, verzekeren de lange tijd van de de dienstlift en geen tweede verontreiniging aan vlokken.

3. Wereldberoemde die merkcomponenten bij de de het lopende bandnsk lager, schakelaar van Siemens, Omron-temperatuur, FUJI-omschakelaar, PLC van Siemens de controle enz. worden toegepast.

4. Vriendschappelijk controlesysteem (PLC integreerde & gescheiden controle op elke machine) en Touch screenpaneel, gemakkelijk voor verrichting, monitor en noodsituatieeinde.

5. Het gehele productiemateriaal wordt onderzocht, ontwerp en door ons bedrijf met Ce-certificatie, ISO9001-certificatie vervaardigd; het kan worden ontworpen en gebaseerd op de vuile vlokken, van de kwaliteit van de eindproducten ervoor zorgen.

 

Hoofd Technische Parameter van HUISDIER de installatie van de recyclingsmachine:

 

Technische Parameter
Model St-300 St-500 St-1000 St-1500 St-2000
Productcapaciteit 300kg/h 500kg/h 1000kg/h 1500kg/h 2000kg/h
Workshop (L*W*H) 40m*7.5m*6m 42m*10m*6m 70m*12m*6m 75m*15m*6m 80m*15m*6m
Nodig arbeider 3-4 personen 5-6persons 7-8persons 10-12persons 10-12persons
Watervoorziening
(kringloopgebruik)
2-3ton/h 3-5ton/h 7-10ton/h 10-15ton/h 15-18ton/h
Eindproductkwaliteit Vochtigheid: maximum 1%
Bulkdichtheid: 0.3G/CM3
Deeltjesgrootte: 1018mm
Metaalinhoud: max.20ppm
Floatable verontreiniging: minder dan 200ppm
Totale onzuiverheid: 100-320ppm

 

Elk deel van de volledige HUISDIERENfles recyclingslijn:

 

A. DE EENHEID VAN DE BAALopener

 

Omvat hoofdzakelijk onder materiaal:

De transportband van de metaalBandketting

Baalopener

 

Voor de van de bron marktfles verpakkingsmethode, keur het speciale structurele ontwerp met de hoekige opener van de twee asbaal en schacht twee losmakend goed, om het energieverbruik van de flessenbaksteen te verminderen om de maximumvervoersenergie, te verzekeren vooral in de super druk verpakking. In het geval van het gewone kan de opener niet worden ontbonden, het probleem dat de industrie werd opgelost op een doorbraakmanier teisterde.

 

B. fijn verdeeld impurities& water& de Magnetische eenheid van de metaalscheiding

 

Omvat hoofdzakelijk onder materiaal:

Zeeftrommelmachine

 

Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel

 

Verwijder water en etiketten effectief grondiger ondertussen verwijderend fijn verdeelde onzuiverheden

 

C. ETIKETTEER VLEKKENMIDDELENeenheid

 

Omvat hoofdzakelijk onder materiaal:

Breng schroeftransportband samen

Etiketteer vlekkenmiddelenmachine

Etiketteer separatormachine

Etiketteer Zuigende machine

Etiketteer inzamelingssysteem

 

Van de samenstelling van de ruwe materiaaleenheid, is het zelfklevende etiket gemakkelijker te verwijderen. DE-etiketteert is hoofdzakelijk voor het heat-shrinkable etiket. De gepatenteerde bladstructuur, de grote diameter, structurele ontwerp met lage snelheid, en het slimme lossen het industriële probleem op, verwijderen de etiketinhoud en maken het effectiever het breuktarief van de flessenmond verlagen.

 

DE EENHEID VAN D. CACHE/MANUAL SELECTION

 

Omvat hoofdzakelijk onder materiaal:

Het platform van het staalkader

Handselectieriem

Metaaldetector

 

Het geheim voorgeheugensysteem is één noodzakelijk proces voor grote capaciteitsproductie, is het essentieel voor de stabiliteit van procesbeheersing, en zijn plaats moet zijn procespunten diep begrijpen. Het hand sorteren is een nieuw onderzoek en is een noodzakelijke manier om kwaliteit te verzekeren.

 

E. MAALMACHINEeenheid MET WATER

 

Omvat hoofdzakelijk onder materiaal:

Maalmachine

Schroeftransportband

 

De speciale maalmachine van het structuurontwerp kan water tijdens het het malen procédé toevoegen, het flessenschroot laten die voor de eerste stap wassen, en tegelijkertijd, kunnen de temperatuur van de maalmachinekamer en de slijtage van de werktuigen worden verminderd, Het meest efficiënt om schroot en verminderd poeder van flessenschroot te verpletteren.

De het scheren hoek tussen het het bevestigen mes en het roterende mes is hogere efficiencymolen, en verzekert de lopende richting van het materiaal in de maalmachinekamer, om de wrijving van het materiaal op het omhulsel te verminderen. Het speciale Institutionele ontwerp en de verwerking verzekeren het materiaal niet kan zijn gegaan hoewel tussen het scherm en de structuur, de sterkte van de schacht speciaal tijdens de materiële selectie en de thermische behandeling wordt ontworpen, en de schachtbreuk zal nooit voorkomt zijn.

 

F. drijvende, hete wasmachine, wrijving en het ontwateren eenheid

 

Omvat hoofdzakelijk onder materiaal:

Drijvende wasmachinemachine 

Hete wasmachinemachine

De wasmachinemachine van de hoge snelheidswrijving

Heet de omloopsysteem  van de wasreagens

Ontwaterende machine

 

Drijvende wasmachine: de speciale rol van de ontwerpspoeling, drukt effectief het materiaal in het water, verlaagt het toepassingstarief van de fles, vermindert het verlies van het afgewerkte product en verhoogt de toegevoegde waarde van het bijkomende product.

 

Hete wasmachine + wrijvingwasmachine: Verwijdert overblijvende lijm, effectief olie en sommige kleine onzuiverheden op de oppervlakte van de fles, die aan het leven van de stroomafwaartse filtercomponenten en de productkwaliteit kritiek is.

 

Rinse+ Drijvende wasmachine: het centrumidee van het proces is de verdere scheiding van onzuiverheden. Om het chemische product te bewegen wat de oppervlakte van de flessen blijven wanneer de hete wasmachine, en sommige gescheiden opgeschorte vaste lichamen na wrijven, gezet in schoon water om het schroot aan definitieve was te maken, het flessenschroot meer Zuiverheid en Transparantie verzekeren. Het belangrijkste proces van het geneeskrachtige en opgeschorte de vaste lichamenresidu van het afgewerkte product is in dit stadium. Dit is het laatste niveau van afgewerkt product het schoonmaken. Het belang is duidelijk.

 

G. het ontwateren het drogen en verpakkingseenheid

Bevat hoofdzakelijk onder materiaal:

Ontwaterende machine

Etiket Zuigende machine

Ventilator die systeem vervoeren

Opslagvultrechter

 

Hete Afval Plastic Was Recyclingsmachine voor Polyesterstapelvezel

 

Het ontwateren het drogen: Het vochtgehalte van het eindproduct is een belangrijke indicator van HUISDIERENterugwinning. De kwaliteit van het mechanische ontwateren beïnvloedt direct de kwaliteit van het afgewerkte product en de energieverbruikwaarde tijdens het recyclingsprocédé. Tijdens het ontwerpproces, worden de diverse voorwaarden van het productieproces volledig overwogen. De speciaal ontworpen schacht en anti-blocking scherm kunnen de hoogste output, het laagste productvochtgehalte en het laagste mislukkingstarief bereiken. De volledige organisatie wordt in het leven geroepen om materiaalonderhoud gemakkelijk te maken

 

Etiket Zuigende machine: Combinerend vele jaren van de productieervaring van de HUISDIERENindustrie, zal het HUISDIERENstof een belangrijke invloed op de productie van het volgende product, espically POY, in de productie van HUISDIERENbladen, de vereisten hebben want het stof uiterst strikt is. Het apparaat scheidt stof, effectief fijne plastic etiketten of films van de vlokken.

 

 

Wij kunnen ook HUISDIER doen korrelend pelletiserend machine:

 

Technialparameter van TSSK-REEKShuisdier die lijn pelletiseren:

 

Model Tssk-50 Tssk-65 Tssk-72 Tssk-92
Schroefdiameter (mm) 50.5 62.4 71.2 91
Hoofdmotormacht (kW) 37 55 110 250
Capaciteit (kg/u) 80-120 200-250 300-400 500-800

 

Als u meer informatie wilt kennen, contact met vrij.

Mej. Shadow Fan

0086-13913608802 

Contactgegevens
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Vicky Zhang

Tel.: +8618906220425

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)