Thuis

SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Van goede kwaliteit Plastic Was Recyclingsmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Plastic Was Recyclingsmachine voor verkoop
Wij kochten de lijn van de HUISDIERENwas, PE de lijn van de filmwas van Schaduw reeds vier jaren geleden, maar wij gebruiken het nog zeer goed, dank voor de dienst van de Schaduw vriendelijk, zullen wij van onze zaken besteden en zullen een andere nieuwe lijn van STPLAS kopen.

—— Sophia Bachtsevani

Hallo, is mijn naam Alexander van Rusland, en wij zijn zeer blij om een glacekans te hebben om ontvezelmachine van STPLAS te kopen, en zij hebben goede kwaliteiten, en de goede dienst, is zij zeer vriendschappelijk mevrouw. De hoop kan meer machine van u kopen in de toekomst.

—— Alexander

Ik ben online Chatten Nu

SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD
Onze Fabriek Onze Fabriek Ons kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : STPLAS
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-7,000,000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

STPLAS-de MACHINES zijn een creatief bedrijf, die zich op de technologie van plastieken recycling en plastic uitdrijvingssysteem concentreren. Bijvoorbeeld, doet het plastic verpletterende was drogende systeem voor pp-PE film, pp-PE, HDPE fles in zakken, de Plastic pijp van HUISDIERENflessen enz. ook makend tot productielijn onze hoofdproducten, STPLAS-productielijn om pp-PE de pijpen van pvc, glasvezelpijpen te maken, plooide pijpen, geperforeerde pijpen, spiraalvormige pijpen enz. Wij produceren plastic ontvezelmachine, film drukkend machine, plastic maalmachine, agglomerator, het mengen zich machine, ook de injectiemachine van de pijpmontage, plastiek samenstellend machine enz.

 

STPLAS-de MACHINES hebben ons eigen R&D-team, zullen wij verstrekken het hoogste kwaliteitsproduct „KWALITEIT ONZE CULTUUR.“ IS STPLAS zal ontwerpen aangezien uw lokaal fabrieksvereiste, elke lijn speciaal is.

 

En wij hebben de sterke naverkoopdienst, zullen onze ingenieurs installeren de machine bij klantenfabriek zijn.

 

VOOR DE MACHINES, STPLAS-ZIJN DE MACHINES ERNSTIG.

 

Warm onthaal om ons te bezoeken.

Contactgegevens
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Shadow Fan

Tel.: 0086 139 1360 8802

Fax: 86-512-58288488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)